Trykk i underlivet smerter i nedre del av magen mann

trykk i underlivet smerter i nedre del av magen mann

den øvre del av magen befinner mage, gallegangene, milt og bukspyttkjertel. Legen finner jo ingenting galt, men jeg er så plaget av dette at jeg holder på å bli sprø. Du må aldri prøve å behandle deg selv, og følg alltid råd fra en som er profesjonell. Blæren kan være smertefullt ved betennelse.

Trykk i underlivet smerter i nedre del av magen mann - Magesmerter: smerter i

Du kan kanskje kjenne på litt ubehag som kommer og går, men det er meste sannsynlig på grunn av luft i magen. Tilstanden kan også gi feber, diaré med blod og blødning fra tarm og endetarm. Jeg har vært plaget med angst tidligere og gått i terapi. Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Vær oppmerksom på at slike medisiner i noen tilfeller kan gi uheldige bivirkninger, og at de ikke skal kombineres med enkelte andre legemidler. trykk i underlivet smerter i nedre del av magen mann

Smerter i nedre: Trykk i underlivet smerter i nedre del av magen mann

Et varmt bad og medisinering kan redusere symptomene ofte. Den vanligste årsaken til blæren smerter eller smerter ved vannlating, er en blære infeksjon. Andre mindre betydningsfulle årsaker: Matforgiftning, luft i magen, stress Dette er de mer vanlige grunnene til magesmerter og de er langt fra så alvorlige. Tarm kramper ofte oppstår som følge av en tarminfeksjon, for eksempel ved å spise dårlig mat. Hva er smerter i underlivet? Hater å skulle gå til legen for 5 gang med samme problemet, så da rådfører jeg meg på nettet først og ser om noen har kjennskap til noe lignende. Behandling av smerter i underlivet, det er alltid viktig å oppsøke lege dersom du er usikker på hva som er årsaken til smerter i underlivet, eller dersom smertene er sterke og langvarige.

Trykk i underlivet smerter i nedre del av magen mann - Smerte

Derfor er det gjerne en god ide å kontakte legen og kanskje bli undersøkt, så du kan få en forklaring. Om noen av disse symptomene oppstår samtidig, er det grunn til bekymring: Konstant smerte. Etter et opplegg av, erik Fangel Poulsen, spesiallege. Smerten er følt under brystbenet og deretter sprer seg til nedre høyre. Men fordi denne delen av kroppen også inneholder bukspyttkjertelen, magesekken, venstre nyre og leveren, er dette noe du rett og slett ikke kan ignorere. Den mest vanlig hos kvinner smerter i underlivet er avledet fra livmoren. Legen vil i den forbindelse spørre deg om menstruasjonene, vannlatingen, avføringen, kvalme, oppkast og feber.

0 tanker om “Trykk i underlivet smerter i nedre del av magen mann

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *