Linni meister instagram stavanger

linni meister instagram stavanger

nervøs før jeg satte meg ned i stolen i studio, for da merket jeg at folk hadde oppdaget meg. Problemet var at Follestad er bortreist, sier Hansen til. Vgtvs «Spårtsklubben» gjestet God morgen Norge mandag morgen. Det er egentlig en litt morsom historie. Vi hadde jo et lite problem med dialekten, men vi bestemte oss for at han skulle prøve å snakke østlandsk, sier Hansen. Det å bli bedt til God morgen Norge er såpass stort for oss, at vi tenkte vi måtte være fulltallige.

Z: Linni meister instagram stavanger

Kathrine med intim betroelse: Har dere aldri hørt om det? Det var kjekt å være med på God morgen Norge. Noe også vaktsjef i God morgen Norge, Solveig Bådsvik, bekrefter: Vi skulle selvsagt avslørt pranken i green room før sending, i stedet for på direkten. Instagram, vi var litt redde for at TV 2 skulle bli sure på oss. Fløy inn modell fra Tromsø, løsningen på problemet ble noe utradisjonell, nemlig å hyre inn en «look-alike». Modell: Dobbeltgjenger Svein Erik Thorstvedt. Etterhvert fikk, «sommerkroppen»-artisten vite at mannen på bildet heter Svein Erik Thorstvedt. Det populære firkløveret består av Erik Follestad, Jon Martin Henriksen, Ida Fladen og Mads Hansen. Men når det først skjedde, tar vi det selvsagt med et smil. Vi fløy ham inn kun for dette.

Linni meister instagram stavanger - Sexy

linni meister instagram stavanger 570
linni meister instagram stavanger 183
Best free dating websites uk haugesund Body to body massasje oslo janne formoe nakenbilder
Trang fitte oslo erotic massage 892
Escorte vestfold mannlig massør oslo Vi menn piken 2008 singel baltic ladies
linni meister instagram stavanger

Swingers Treff Massasje: Linni meister instagram stavanger

Jeg var mest fokusert på å få til dialekten. Han er bosatt i Tromsø, men kommer fra. Mads Hansen (35) om Spellemann-sjokket: Aldri følt meg så utilpass. Jeg synes programlederne Vår og Peter håndterte situasjonen veldig bra, sier Bådsvik. Tar det med et smil, hansen forteller også at planen var at dobbeltgjengeren skulle holde seg i bakgrunnen så lenge som mulig for å ikke bli oppdaget. Her går det galt på direkten. Thorstvedt forteller at det ikke var et vanskelig valg å ta fri fra studiene for å gjeste det populære TV 2-programmet. Programlederne tok det hele bra. Det klarte han i starten av intervjuet, før God morgen Norge-programleder Vår Staude påpekte at hun var klar over at det ikke var Follestad i studio.

0 tanker om “Linni meister instagram stavanger

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *